KONSTRUKTIVISTIČKI SUSRETI U NAJAVI

Pandemija virusa SARS-CoV2 dovela je do otkazivanja brojnih naučnih konferencija, uključujući i onu u organizaciji Evropskog udruženja konstruktivista (EPCA), koja je trebalo da se održi u Barseloni. Da bi smo prevladali prazninu nastalu ovim otkazivanjem, organizujemo seriju jedinstvenih međunarodnih događaja, pod nazivom „Konstruktivistički susreti“ (Constructivist Meet-Up Series). Sastojali bi se od foruma u kojima bi praktičari, profesionalci i članovi akademske zajednice mogli da razmenjuju ideje od širokog interesovanja za konstruktiviste i sve one kojima su bliske konstruktivističke ideje. “Konstruktivistički susreti” biće posvećeni tome kako konstruktivizam može odgovoriti na društvene, političke, ekonomske, obrazovne i zdravstvene izazove, sa kojima se susrećemo u savremenom društvu.

“Konstruktivistički susreti” će se sprovoditi u formatu dvočasovnih interaktivnih sesija, jednom u dve nedelje, koje će se odvijati putem platforme “Zoom”. Sesije podrazumevaju saopštenja o temi od zajedničkog značaja, diskusije između učesnika panela, rasprave u manjim grupama i slično.

Ukoliko ste zainteresovani da uzmete učešće u ovoj inspirativnoj aktivnosti, koja će Vas podstaći da učite, razmenjujete iskustva i upoznajete konstruktivističku zajednicu iz cele Evrope, molimo Vas da kliknete na sledeći link i popunite kratak upitnik o temama koje bi Vas zanimale na “Konstruktivističkim susretima”:

Radujemo se druženju i zajedničkoj konstruktivističkoj avanturi sa Vama!

Udruženje konstruktivista Srbije