IZVEŠTAJ SA GOSTOVANJA PROF. STOJNOVA U JUŽNOJ AFRICI

Prof. Dušan Stojnov vratio se sa veoma uspešnog gostovanjau Kejptaunu u Južnoafričkoj Republici, gde je tokom novembra održao nastavu na modulu iz konstruktivističkog koučinga na master studijama Univerziteta Stelenboš, radionice „Leader as Coach“ i „Service pack for managers“ u kompaniji Oceana Shipping, kao i niz drugih predavanja i kurseva iz ove oblasti.

Radionice su bile veoma dobro posećene, a sale u kojima su održana predavanja i masterklas bile su popunjene do poslednjeg mesta. Odziv i interesovanje publike bilo je preko svakog očekivanja, što najbolje pokazuje podatak da je jedan broj slušalaca tražio da stručnjaci iz UKStokom sledeće godine održe u Kejptaunu sertifikovani dvogodišnji kurs iz konstruktivističkog koučinga.

Atmosfera je bila nezaboravna, kolege veoma srdačne i prijateljski nastrojene, a program koji je priređen u slobodnom vremenu bio je nezamislivo uzbudljiv – od kontakta sa različitim egzotičnim životinjama, preko letenja helikopterom oko provincije Zapadni Kejp i obilaska Rta Dobre Nade, sve do koncerata južnoafričke muzike – jedno lepo i nezaboravno multi-kulti iskustvo.