RACCONTI MEDITERRANEI 3

Internacionalna škola za studente konstruktivističke psihologije i psihoterapije
23 – 30 oktobar 2011. Brno, Republika Češka

Nastavljajući tradiciju uspešnih letnjih škola u Italiji 2007. i Grčkoj 2008, sa velikim zadovoljstvom Vas pozivamo da se priključite “jesenjoj školi” 2011, namenjenoj evropskim studentima konstruktivističke psihologije i psihoterapije.

 

Jesenja škola (RM3) će biti održana od 23. do 30. oktobra 2011. u Brnu, u Republici Češkoj, u hotelu Slapnice, čije usluge koristi Univerzitet u Brnu.

Edukativne seanse će se održavati svakog dana od 10 do 14h, dok će popodneva biti slobodna za odmor i razgledanje grada

U večernjim časovima planirane su različite aktivnosti koje će predvoditi studenti.

Tema škole je:

“Veštine i strategije za znatiželjnu osobu”

Glavne edukativne seanse: Koučing metodologije za znatiželjnu osobu Prof dr Dušan Stojnov Narativi kao putevi saznavanja dr Masimo Đilberto Znatiželjne konverzacije – odnosi kao “radovi u toku” Meri Frensis Suviše nejasni ili suviše dogmatski – rad sa preterano labavim ili preterano čvrstim kontruktima Mirek Filip
Cene
Cena kompletnog pansiona po osobi u jednokrevetnoj sobi je 315 €(13 soba), a u dvokrevetnoj 285 € (17 soba). Za dalje informacije u vezi sa plaćanjem pos etitehttp://is.muni.cz/obchod/fakulta/ped/konf/rm3/?lang=en ili se javite Bari Količkovoj na adresi barakolackova@gmail.com i Denisi Denglerovoj na adresi denisa.denglerova@centrum.cz
Transport
Konstruktivističke škole iz Beograda i Padove će organizovati grupna putovanja za svoje studente. Svi ostali učesnici sami planiraju svoje putovanje. Postoje direktni letovi za Brno sa londonskog aerodroma Stansted (Ryanair), kao i mnoštvo indirketnih letova. Do Brna se može stići i vozom iz Praga i Bratislave.
Kontakt

Ukoliko imate dodatnih pitanja, slobodno nas kontaktirajte:

  • Dušan Stojnov stojnovi@eunet.rs
  • Massimo Giliberto m.giliberto@iol.it
  • Mary Frances mary.frances@virgin.net